Архива

 

Се одржа првата конститутивна седница на Управнио

Новиот состав на Управниот одбор на МАЧР ја одржа првата конститутивна средба на ден 7ми февруари 2019 год., со којашто претседаваше претседателот на

Прочитај повеќе
 

Формирана Македонска асоцијација за човечки ресур

Прочитај повеќе
 

Македонската Асоцијација за човечки ресурси беше

Прочитај повеќе
 

Лугето ја прават разликата

Прочитај повеќе
 

Лугето ја прават разликата

Прочитај повеќе
 

Е-весник „Човечки капитал“ бр.1

Линк за пристап до е-весник бр.1 во .pdf формат

Прочитај повеќе