HR конференција

6та Меѓународна конференција за Човечки Ресурси: "HR Standards & Best Practices" (03.10.2014)

Македонската Aсоцијација за Човечки Ресурси Ве поканува да присуствувате на 6тата интернационална HR конференција, која ќе се одржи на 03 Октомври 2014 година, во М6 Едукативен центар, Скопје со тема „HR стандарди и најдобри практики“.

Прочитај повеќе

5та Меѓународна Конференција за Човечки Ресурси - HR Significance and ROI in HR (18.10.2013)

Македонската Асоцијација за Човечки Ресурси Ве поканува да присуствувате на 5тата Меѓународна Конференција за Човечки Ресурси, која ќе се одржи на 18 Октомври 2013 година, во М6 Едукативниот центар, Скопје.

Прочитај повеќе